Nu geopend van vrijdag t/m zondag, ons bio strandkot Marie! Kom gezellig langs voor goede koffie, ijs en producten uit onze bakkerij.

Lees meer

Groot assortiment

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan droogwaren zoals koek, crackers en gedroogd fruit waarbij we ook hier rekening hebben gehouden met allergieën en dieetwensen. Staat er soep, bonenschotel, mexicaanse wraps of sushi op het menu? Alles wat je daarvoor nodig hebt ligt ook in de schappen. En sluit je de dag graag af met een rustgevende thee, of maak je graag je eigen kruidenmengsel? Dan vind je genoeg opties in ons uitgebreide theeschap. Ook voor sap, bier en wijn kun je bij ons terecht. En natuurlijk verkopen we ook non-food artikelen zoals zelfzorg- en verzorgingsproducten van o.a. Weleda. Tevens hebben wij ook schoonmaakmiddelen en -producten in het assortiment. 

Uiteraard zijn alle producten biologisch, biodynamisch of ecologisch. Heb je vragen? Stel ze dan aan een van onze medewerkers. 

Vers van het land

In de winkel ligt door het jaar heen groente en fruit in de schappen, geoogst en geteeld op de boerderij. We hebben twee soorten aardappels: Vita Bella (vastkokend) en Agria (kruimig). Verder hebben we oranje pompoenen die heerlijk zijn voor in de soep of uit de oven, en sperzieboontjes. Elstar en Natyra appels komen uit eigen boomgaard, evenals de Conference en Gieser Wildeman peren. Verder verkopen we jaarrond onze eigen walnoten.
Onze kippen wonen in een mobiele kippenkar op het erf of op het land. Daar rapen we elke dag verse eieren van die we per stuk of in een doosje verkopen.
In de schappen van de vriezer vind je rundvlees van eigen kudde; diverse soorten worst, gehakt en hamburgers. En in de speciale droogkast hangen onze droge worsten, bereid van vlees van eigen kudde.

“Leuke biowinkel en biobakkerij met verse producten. Vriendelijke bediening en gelegen op een fantastisch domein voor jong en oud!” Evelien