1-11-2023 | In de winterperiode is er geen lunch in de bakkerij. Op aanvraag kunnen we dit wel voor groepen verzorgen. Wél zijn we weer gestart met het maken van heerlijke panettone; nu verkrijgbaar en online te bestellen.

Panettone

Zin in koffie, thee, verse sap of een stukje taart?

Wees welkom in onze koffiebar! Je kunt binnen aan de grote tafel neerstrijken en plaatjes draaien of buiten plaatsnemen aan een van de vele picknicktafels.
We serveren versgemalen koffie van het biologische merk Boot en gebruiken onze melk van eigen koeien. Uiteraard kan je bij ons ook decaf koffie of granenkoffie bestellen en hebben we plantaardige melk. Liever thee? Kies dan uit zwarte thee, kruidenthee of chai-latte. Sap hebben we ook in alle soorten en maten; appelsap uit eigen boomgaard of limonade voor de kleintjes. Ook persen we elke ochtend sappen van vers fruit en groente. Iets lekkers kan niet ontbreken!

“Wij kwamen hier voor de koffiebar en het ijs. Gezellige plek met lekkere koffie en heerlijk ijs wat je kunt nuttigen in de mooie tuin en tevens natuurspeeltuin voor de kinderen. Aanrader!” Marielle