Nu geopend van vrijdag t/m zondag, ons bio strandkot Marie! Kom gezellig langs voor goede koffie, ijs en producten uit onze bakkerij.

Lees meer

Ruimte voor ontmoeting

Ons kampeerterrein is ruim opgezet. Iedere plek biedt ruimte één grote tent of kampeerauto en max. twee kleine bijzettentjes met een maximaal totaal van 8 personen. Elke plaats heeft een nummer die het midden van de plek aangeeft. Houd bij het opzetten van de tent rekening met uw buren.
Op de dag van aankomst bent u vanaf 15:00 welkom. Op de dag van vertrek vragen we u om de plek voor 12:00 te verlaten. Dit geeft ons tijd om het gras te maaien en de plek klaar te maken voor de volgende bezoekers.

Onze kampeerplekken hebben geen stroomaansluiting. In de sanitaire ruimtes, de keuken en de gemeenschappelijke ruimte is stroom aanwezig. Het is niet de bedoeling dat er via lange snoeren stroom bij de plek wordt gebracht.

Op onze camping is ruimte voor ontmoeting. Onder de overdekte kapschuur staan lange tafels waar samen gegeten kan worden. Ook is er een pizzaoven waarvoor het hout te koop is in de winkel. Kinderen kunnen op het kampeerterrein spelen in de zandbak of in de aangrenzende natuurspeelplek. Lekker luieren in een van de hangmatten mag natuurlijk ook! In de gemeenschappelijke ruimte staan spelletjes, boeken en strips. Overdag mag er, enkel onder toezicht van een volwassene, bij de vuurplek een vuurtje worden gestookt. Vuurtjes bij de tent/kampeerauto zijn verboden.