Nu geopend van vrijdag t/m zondag, ons bio strandkot Marie! Kom gezellig langs voor goede koffie, ijs en producten uit onze bakkerij.

Lees meer
Ontdek via de interactieve kaart Plattegrond
Winkel

Al je dagelijkse boodschappen kan je in onze bio-boerderijwinkel komen doen. Met zorg en nauwkeurigheid kiezen wij voor een breed assortiment.

Winkel
Strokenteelt

Sinds 2020 zijn bijna alle percelen van ons bedrijf over op strokenteelt. Op één perceel groeien, in een bepaalde gewasrotatie, verschillende gewassen op lange stroken.

Landbouw en veehouderij
Camping

Ben je op zoek naar een groene en ruim opgezette camping? Met een pizzaoven en lange tafels om samen te eten? Kom dan bij ons kamperen!

Camping
Natuurspeeltuin

Klimmen, klauteren, kleine beestjes ontdekken, spelen in zand of modder, met blote voeten in het gras; kom lekker spelen in onze natuurspeeltuin!

Natuurspeeltuin
Bakkerij

Dagelijks bakken wij heerlijk vers desembrood, croissants en meer... in onze bakkerij. Kom gerust eens kijken hoe wij dat doen.

Bakkerij
Melktap

Uit de melktap kun je 24/7 verse melk van onze koeien halen.

Melktap
Biologisch ijs

Wij maken heerlijk roomijs van melk van eigen koeien en sorbet van vers Zeeuws fruit.

IJs
Bijenstal

Onze bijen zijn van levensbelang voor de boomgaard en een aantal landbouwgewassen. Ze zorgen voor de bestuiving van de bloemen, waardoor er gezonde vruchten kunnen groeien.

Fruitteelt

In de boomgaarden worden diverse soorten appels, peren en walnoten geteeld.

Fruitteelt
Vakantiehuis

Op ons erf bevindt zich ook een prachtig houten vakantiehuis met ruimte voor 8 personen.

Vakantiehuis
Opslag & sorteren

Het fruit uit de boomgaarden maar ook van andere telers wordt opgeslagen en gesorteerd op eigen erf.

Koeien

Op onze boerderij zijn sinds de oprichting eigenlijk altijd wel koeien gehouden. De melk gaat in de melktap en wordt gebruikt in de ijsmakerij.

Landbouw en veehouderij
Kippen

In een mobiele kippenkar wonen onze +/- 200 kippen.

Landbouw en veehouderij
Varkens

Sinds een paar jaar houden we ook wat varkens op onze boerderij.

Landbouw en veehouderij
Koffiebar

Wees welkom in onze koffiebar! Je kunt binnen aan de grote tafel neerstrijken en plaatjes draaien of buiten plaatsnemen aan een van de vele picknicktafels.

Koffiebar & terras

Dit is Loverendale Ter Linde

Loverendale Ter Linde is een biologisch dynamisch gemengd boerenbedrijf met 140 hectare grond. We verbouwen groente en fruit en hebben een kleine veestapel. Met respect voor de aarde, planten, dieren, werknemers en samenwerkingspartners én oog voor het grotere geheel; dat is eigenlijk waar het biodynamische (ofwel BD) ondernemerschap om draait. Een BD bedrijf wordt dan ook gekenmerkt door gemengde bedrijfsvoering. Daarin is er aandacht voor natuurlijke (en lokale) kringlopen en levenscyclussen van planten en dieren. Daarbij speelt het stimuleren en ondersteunen van bodemgezondheid en biodiversiteit een grote rol.

 

Volg je ons al op Social Media of via de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte via Instagram en Facebook. Of ontvang elk seizoen het laatste nieuws per e-mail met updates, geplande evenementen en weetjes over de boerderij. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.